OM ARRANGØREN

Forestillingen produceres af Live Nation Denmark og Langkjær Entertainment i samarbejde med Black Box Theatre

 

Langkjær Entertainment

Thomas Langkjær har som Kreativ Producent sat sit præg på mange store musicalopsætninger i Danmark i de sidste 15 år, fra De Tre Musketerer, Chess og Cabaret over den Reumert-belønnede High School Musical 2 på Fredericia Teater til Shrek The Musical i Forum og GreaseDen eneste ene og Elsk mig i nat i Tivoli. Til foråret producerer han Danmarkspremieren på Broadway-succesen Hairspray sammen med Tivoli i Koncertsalen i Tivoli. 

 

Live Nation

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment oplevelser. På verdensplan bliver det til over 145.000 årlige arrangementer. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau og satser også på shows og musicals, bl.a. med musicalsucceser som Mamma Mia!, We Will Rock You, Starlight Express i store internationale produktioner samt Riverdance og forskellige Cirque de Soleil-shows.

 

Black Box Theatre

Black Box Theatre har Jyllands-premieren på DIRCH og er med som co-producent fordi Holstebro har et helt særligt forhold til Dirch Passer. For 40 år siden var Dirch Passer med i Holstebro Revyen og havde stor ære i at få den på det nationale landkort.  I 2016 fylder Musikteatret Holstebro 50 år, og det fejres med forestillingen om Dirch Passer.
 PR KONTAKT:

HAVE KOMMUNIKATION - Michael Feder - michael@have.dk-  mobil: 22 43 49 42 - www.havekommunikation.dk
 

MARKETING/PARTNERSKABer KONTAKT:

HEARTBALL– Jan Wagner - jan.wagner@heartball.dk - mobil 22 28 32 51 - www.heartball.dk